Nosotros

Over ons

La Vida Loca heeft de nodige horeca ervaring opgedaan in verschillende restaurants en hotels in Gandia, een mooie gastronomische badplaats aan de Valenciaanse kust in Spanje. De Spaanse keuken is voorzien van een schitterende verscheidenheid van zowel regionale en nationale gerechten, zoals u weet, maakt royal gebruik van olijfolie en rode wijn. Meer dan 13 jaren heb ik mogen genieten van dit mediterrane lekkers die wij elke dag nog in onze keuken voortzetten.

Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes die men in Spanje veelvuldig tegenkomt in de cafés, waar veel Spanjaarden na het werk naar toegaan om wat bij te praten en wat te borrelen.

Tapas worden altijd in kleine hoeveelheden geserveerd. Het gezellige van tapas eten is dat men allerlei verschillende gerechtjes met verschillende smaken in kleine schaaltjes op tafel of aan de bar geserveerd krijgt.

In onze tapas bar proberen wij u het gevoel te geven zoals de lijfspreuk van de Spanjaarden; “Viva la Vida” (leven het leven).

Zo snijden wij bijvoorbeeld het brood niet helemaal door, zodat u het zelf moet lostrekken: “Dat is lekker Zuid-Europees”. Door deze manier van uitgaan wordt de avond vanzelfsprekend ontspannen en gezellig.

 

De meeste producten en ingrediënten importeren wijzelf, waardoor wij de originele Spaanse smaak waarborgen. 

Doe hierbij de authentieke bereidingswijze “comida – casera”(eten zoals het thuis wordt bereidt) hiermee willen wij ons “Spanje gevoel” delen met ieder die bij ons binnenkomt.